vesselevanoce

Milé designérky a designéři,

ani se mi nechce věřit, že je za námi další rok. Jak jste ho prožili?

Pro mě to byl skvělý rok. Potkala jsem mnoho úžasných lidí, ať už mých studentů a klientů nebo zajímavých osobností a kolegů podnikatelů. Také jsem se radovala z úspěchů mých studentů – je úžasné vidět, jak se pomalu krůček za krůčkem blíží ke splnění svých snů.

Tento rok pro mě nebyl o žádných velkých změnách nebo novinkách, ale spíše o vylepšování, dolaďování a radosti z výsledků. Ale rok 2017 má být rokem nových začátků (už i podle Pantone barvy roku), takže i já mám do příštího roku nějaké nové a velké plány (zatím víc neprozradím :-) ).

Doufám, že jsem vás tady na blogu letos inspirovala nejen ke krásnému zařizování interiérů, ale i k tomu, abyste následovali svou vášeň, šli za svými sny, abyste jen tiše neseděli v koutku a abyste na sobě pracovali, učili se, zlepšovali a nikdy se svých snů nevzdávali. Pokud tomu tak bylo, je to pro mě největší odměna a budu se snažit, aby pro vás příspěvky na blogu byly takové i nadále a abyste se na ně každý týden těšili.

Ráda bych vám teď na konci koku poděkovala za podporu, milé komentáře a emaily. Moc si toho vážím! 

No a stejně jako minulý rok mám pro vás dárek: Plán na úžasný rok 2017. Stáhněte si tento pracovní list, který používám i já sama pro své plánování, a vyplňte si ho spolu se mnou. Věřím, že díky tomu společně vykročíme do nového roku s odvahou a hlavně jasným plánem – aby rok 2017 byl ještě lepší než ten letošní.

Užijte si krásné vánoční svátky v klidu a pohodě a já se na vás tady na blogu budu těšit opět 10. ledna.

podpisjana-kopie-

 

 

 

P.S. Nezapomeňte, že už 6. ledna začne zápis do letního běhu kurzu designu, takže nečekejte zarezervujte si místo předběžnou přihláškou.