Je už tradicí, že v naší škole vždy v červnu vyhlašujeme výběrové řízení na 1 stipendistu našeho kurzu Základy designu interiérů.

Vždycky jsem chtěla, aby si lidé v mé škole plnili své sny. A spousta mých studentů to taky udělala. Ale často dostávám i emaily od lidí, kteří žijí designem, je to jejich srdeční záležitost, ale do kurzu v současné situaci nemůžou investovat. Možná je to jen přechodná situace – pokud máte nějaký sen, vždycky se dá najít cesta, jak si ho splnit.

Ale možná, že jste někdo, kdo je opravdu v takové životní situaci, že si absolvování kurzu nemůže dovolit. A nevypadá to růžově ani v blízké budoucnosti. Možná, že jste v životě neměli dost štěstí…  A přitom cítíte, že je navrhování interiérů vaším životním posláním – že musíte pomáhat lidem lépe bydlet.

Jestli je někde někdo, kdo má obrovský talent, nadšení a lásku pro interiéry a je jeho posláním pomáhat lidem mít krásně zařízené domovy – ale jediné, co mu brání, je nedostatek financí na absolvování kurzu – byla by škoda ochudit svět o takový talent a schopnost zlepšovat lidem život prostřednictvím bydlení. Myslím, že je mojí povinností takovému člověku pomoct :-)

Na kurz Základy interiérového designu, který bude startovat v září 2023 věnuji proto jednomu studentovi nebo studentce plné stipendium. Nebude muset platit kurzovné.

Co musíte udělat pro to, abyste stipendium získali? 

  1. Vyplňte tento online dotazník (pokud jste o stipendium žádali už loni, nemusíte dotazník vyplňovat – splňte jen bod č. 2 a 3)
  2. Pošlete na náš email několik ukázek své dosavadní práce. Můžou to být fotky vašeho interiéru, naaranžovaných dekorací, kresby, skicy, vaše vlastní návrhy, moodboardy – cokoli, na co jste pyšní a co ukazuje váš talent. Samozřejmě, nehledáme “hotového” designéra, který má za sebou realizace nebo dokonce placené práce pro klienty. Ale určitě něco doma tvoříte, zařizujete, možná si vytváříte jen pro sebe návrhy v počítači… Ukažte nám to!
  3. Natočte krátké video – stačí dlouhé do 3 minut. Nic složitého – můžete video natočit třeba na telefon. Nebo lépe, použijte aplikaci Loom.com – nebudete muset posílat velké soubory, jen odkaz na video. Ve videu nám řekněte, proč toužíte po tom, absolvovat náš kurz a co plánujete dělat po jeho absolvování. Pokud už jste o stipendium žádali loni, řekněte nám ve videu také, co se od minule změnilo. Odkaz na Loom video pošlete na náš email (info@janapekna.cz), pokud máte soubor tak pošlete přes server https://www.uschovna.cz

Termín pro zaslání všech podkladů je do 15. června 2023. 

Všechny došlé žádosti pečlivě posoudíme a vybereme jednoho uchazeče, který stipendium získá. Výsledek oznámíme tady na blogu u tohoto příspěvku nejpozději 24. června.

Hodně štěstí! :-)

P.S. Všechny informace a materiály, které nám zašlete v souvislosti se získáním stipendia budeme považovat za důvěrné a nakládat s nimi podle našich Zásad ochrany osobních údajů.