Možná jste přišli na mé stránky náhodou při brouzdání internetem anebo jste dostali od někoho doporučení. Pokud už čtete mé články na všelijaká témata dotýkající se designu, určitě jste četli i sekci „O mně“… Víte tedy, že moje cesta k práci, které se věnuji – tedy výuce v online škole bytového designu a podnikání nevedla přes UMPRUM či ART&DESIGN Institut. 

Jsem vystudovaná ekonomka a teprve zařizování vlastního bydlení mě „nakoplo“ k tomu, abych začala se vší vážností studovat vše, co bylo dosažitelné. Vše, co jsem přečetla v knihách, jsem zkoušela, testovala a pro přátele a známé jsem navrhovala zrovna to, co potřebovali nebo chtěli. A založením firmy se můj sen zrealizoval.

Začalo to nevinně aranžováním sušených květin a skončilo u navrhování celých interiérů. Nenechte se mýlit – nikdy není pozdě začít si plnit svůj sen! V kurzech jsem vedla osobnosti, které si snily svůj malý sen a netušily, jestli právě jim se to povede! Ale věřily si!

Příkladem mohou být tyto studentky, které prošly mým kurzem a možná i dalšími. Píšu to proto, že vám chci dát důkaz „živých duší“, které v životě začaly dělat to, co je opravdu baví a naplňuje. 

Soňa Machová – https://www.machovasona.cz

Denisa Rýdlová – https://www.denisarydlova.cz

Lenka Dubská – www.lenkadubska.cz

Daniela Janssen – https://www.danielajanssendesign.eu

Bc. Iveta Hlásková – http://www.hlaskova-design.cz

Radka Heringová – http://www.salomondesign.cz/

Daniela Koubová – http://www.kuchyne-kreativ.cz

Lucie Volfová – http://www.volfova-design.cz

Alena Jurigová – http://ajindesign.cz

Kateřina Chmelařová – http://www.designerka.com

Pavlína Suchánková – http://pavlinasuchankova.cz

Gabriela Hrábková – http://www.ghdesign.cz

Nechtěla bych, aby tento článek zněl jako chlubení, snažím se vás motivovat a přesvědčit vás, že se vám se mnou nebo s jiným učitelem vaše sny mohou splnit, jen musíte chtít a nesmíte se bát. Máte-li v sobě stejnou vášeň jako já, jděte do toho! :-)