Máme za sebou první adventní neděli a já mám dnes pro vás takové předčasné Vánoce :-). Přichystala jsem totiž pro vás hned 3 dárky, které si můžete „rozbalit“ hned teď. A nebo si je nechte pod stromeček, je to na Vás.

V tom případě doporučuji dát si do kalendáře nějaký termín, kdy si dárky rozbalíte – uvaříte si čaj, kávu nebo kakao, pohodlně se usadíte a… Na první a druhý dárek vám bude stačit asi 35 minut času. Pokud si ale budete chtít vybrat i dárek číslo 3, udělejte si čas v diáři na pár dní ;-)

DÁREK Č. 1:

Každý designér by měl být v obraze, co se dělo v Miláně letos v dubnu. Proto je mým prvním dárkem pro vás zkrácená video přednáška, kterou mohli členové našeho klubu vidět už v květnu – To nejlepší z Milána 2019. Užijte si to!

DÁREK Č. 2:

Když už jste viděli přednášku z našeho klubu, možná by vás zajímalo trošku něco víc, jak to u nás vypadá. Nakoukněte nám tedy pod pokličku! Natočila jsem pro vás prohlídku našeho klubu, tak se podívejte, co všechno u nás můžete najít.

DÁREK Č. 3.

No a jestli vás prohlídka klubu opravdu zaujala. tak pro vás mám ještě jeden dárek. Vyzkoušejte si náš klub NA TÝDEN ZDARMA! Stačí se zaregistrovat a hned se můžete podívat dovnitř. Když se vám klub nebude líbit a do 7 dnů své členství zrušíte, tak vám nebudeme nic účtovat. Mimochodem v prosinci se v klubu můžete těšit třeba na představení programu na tvorbu fotorealistických vizualizací, který lze (jen!) do konce roku získat zdarma!  Platnost dárku je do 31.12.2019.

Tak snad se vám dárky ode mě budou líbit :-)

No a tady na blogu teď přes Vánoce nebudou nové články, sejdeme se zase v lednu.

A proto mi dovolte, abych Vám všem, věrným čtenářům, ale i studentům a členům klubu moc poděkovala za přízeň v tomto roce a popřála vám do roku 2020 spoustu úspěchů, krásných projektů a spokojených klientů a také štěstí a zdraví! 

Těším se na Vás v roce 2020!