Pomalu se nám blíží prázdniny, ale ve světě designu se pořád něco děje a ani v podnikání nemůžete usnout na růžích, je potřeba se v pololetí trošku ohlédnout a hlavně plánovat, abyste i po dovolených měli stálý přísun zákazníků…

V červnu se v našem klubu spolu s Ivou Bastlovou podíváme do Kolína nad Rýnem, kde se jednou za dva roky koná speciální veletrh INTERZUM. Pokud pro své klienty navrhujete nábytek na míru, právě tento veletrh je skvělým zdrojem inspirace a informací o tom, jaké nové materiály na výrobu nábytku se objevují, jaké jsou trendy v designu povrchů a jaké technologické inovace se objevují v oblasti kování.

Zákazníci stále více vyžadují chytré technologie, pohodlí a snadné ovládání. Velkým tématem je také digitalizace, mikro bydlení nebo mobilní bydlení.

A protože se Iva z veletrhu právě vrátila, v naší klubové přednášce se dozvíte ty nejčerstvější a nedůležitější informace.

V části podnikání vás bude čekat výzva. Už jsme v klubu mluvili o tom, jak účinný je obsahový marketing. Tedy vytváření článků, videí, podcastů, fotografií a dalších materiálů, které vaše potencionální zákazníky budou bavit, informovat, zaujmou je a pomůžou vám vybudovat si pozici experta a získat si důvěru.

A proto si v klubu na praktickém workshopu v červnu naplánujete svou obsahovou strategii do konce roku 2019 – a také si obsah vytvoříte – provedeme vás krok za krokem.

Registrace do klubu probíhá od 1. do 7. června. Pokud odebíráte náš newsletter, dáme vám vědět, až otevřeme :-)

Těšíme se na Vás!