Zdá se mi to neuvěřitelné, že už jsou opět Vánoce za dveřmi. Ale je to tak a tak si říkám, že v tom shonu příprav a nákupů bysme neměli zapomínat ani sami na sebe :-). Pokud je interiérový design vaším koníčkem, nebo s ním začínáte profesionálně (a nebo už jste úspěšnými designéry), mohly by se vám hodit tipy na to, o co si napsat Ježíškovi, co říkáte?

Vzorník NCS

vzornik

Vím, že po něm touží všechni mí studenti. Vzorník v systému NCS je totiž univerzální a kódy z něj můžete používat k namíchání jakýchkoli barev nejrůznějších značek. Ale hodit se Vám bude i k slaďování barev v interiéru obecně.

Výhodně se dá koupit třeba zde: https://www.ebarvylaky.cz/vzorniky-ncs-vzorkovnice-colour-system-1950-ncs/5385-vzornik-barev-ncs-vzorkovnice-colour-system-1950-ncs.html

Digitální měřič

meric

Není nic horšího než složitě měřit interiér u klienta pomocí svinovacího metru… Proto je ideálním řešením měřič digitální, laserový. Nemůsíte mít nějaký super vychytaný, s bluetooth a podobnými vychytávkami. Já sama mám jednodušší variantu podobnou této: https://www.mall.cz/merice-vzdalenosti/bosch-plr-25-new

Kvalitní diář

Interiérový designér je pořád v jednom kole a bez kvalitního diáře a dobrého time managementu se neobejde. Každému asi vyhovuje jiný styl diáře, tak vybírejte pečlivě. Ale pokud chcete něco speciálního, z čeho jsem i já nadšená, tak počkejte do Mikuláše, kdy tady u nás na blogu budeme o úžasné diáře soutěžit!

diar 2019

Knížky

Tak to je dárková klasika. A letos u nás vyšla spousta pěkných knížek, které byste si mohli a měli přát, pokud je ještě nemáte.

knihy-ceske

Stylové bydleníStyly interiérůDomov jako talířTvoříme interiér s českou designérkou

(Poznámka pod čarou: moje kniha už je v nakladatelství a připravuje se pro vydání v roce 2019 :-) )

A jestli Vám nestačí česká produkce, nahlédněte na krásné knížky o designu v angličtině. Když je objednáte brzy, dorazí ještě do Vánoc a poštovné do ČR je zdarma.

Tady jsou knížky z mého wishlistu:

anglicke-knihy

Spectrum  –  Lighting  –  Design by Nature  –  Color

Kurz

Zážitky a vzdělání jsou možná těmi nejlepšími dárky vůbec. Takže pokud toužíte po nějakém kurzu, napište o něj Ježíškovi. Většina škol a institucí nabízí dárkové poukázky. Ani my nejsme výjimkou. Pokud toužíte právě po našem kurzu Základy interiérového designu (začínat bude 18. února) tak nenápadně pošlete Ježíškovi tento odkaz. Dobrá zpráva je, že Ježíšek může platit i na splátky ;-)

No a pokud nemáte zrovna nikoho, do by Vám něco pěkného k Vánocům koupil, klidně si udělejte radost sami. Není na tom nic špatného, naopak :-)