Interiérovými designérkami a dekoratérkami se často stávají ženy. Mají už tak nějak přirozeně k tomu zařizování a zútulňování blíže. Ale nemyslete si. I muži jsou dobří! Tedy hlavně ve světe a věřte mi, že opravdu umí a někteří si rozhodně zaslouží více pozornosti :-). Vybrala jsem pro vás několik podle mě “nej” profilů na Instagramu, které tvoří muži – designéři, stylisté a blogeři, a které stojí za to sledovat.

  1. Nate Berkus @nateberkus

Nate je známý designér, ale především milující otec. Z jeho Instagramu na vás dýchne opravdová láska a rodinná pohoda. Tento muž se rozhodně nestydí a nemá ani za co! Moc se mi líbí jak vystupuje, takového kamaráda by brala myslím každá žena :-)

Muži jako designéři a blogeři

  1. Will Taylor @brightbazaar

Will je celkem známá osobnost Instagramu. Se svými 241 tisíci followery si tento newyorský designer rozhodně zaslouží obdiv. Jeho barevný profil přímo vyzývá k dobré náladě, užívání si života a všeho kolem.

Muži jako designéři a blogeři

  1. Egil @egilfarstad

Egil je tuším z Norska a vzhledem k tomu, že je moje srdce ryze skandinávské, tento profil patří mezi mé opravdu nejoblíbenější. Tenhle muž opravdu umí, má neuvěřitelný cit pro vytvoření skvělé domácí atmosféry i v „pochmurných“ barvách.

Muži jako designéři a blogeři

  1. Jeremi Ocells @jeremioells

Francouzský architekt a stylista, který si teprve potřebuje vybudouvat svou fanouškovskou základnu, ale mě už teď něčím opravdu zaujal. Líbí se mi, že si design užívá na každém kroku, vidí krásné věci takřka všude.

Muži jako designéři a blogeři

  1. Klaas Hogeweg @dutchguy84

Tento holandský blogger je milovník černé, bílé a šedé (jako já), ale i přesto není jeho byt/dům nijak pochmurný. Naopak. Díky přírodním prvkům bydlení dodává onu útulnost, ve které se skandinávci cítí tak dobře. Jeho bydlení má nádech boho a myslím, že to zaujme spousty lidí.

Muži jako designéři a blogeři

  1. Steffen Olsen @steffolsen

Tento norský profil není jen o designu, architektuře a bydlení jako takovém. Najdete tu i spousty fotografií z cest, které by nálakaly i mě ihned sednout na letadlo a někam se vydat :-)

Muži jako designéři a blogeři

  1. Billy Halpern @billyhalpern

Další designer, tentokrát z Kanady. Jeho styl je na mě trochu „zámecký“, ale líbí se mi. Na jeho stránkách navíc najdete i proměny PŘED/PO a ty tedy opravdu stojí za to.

Muži jako designéři a blogeři

  1. Kevin Francis O’Gara @kfogara

Americký student, designer a kurátor. Při prohlížení tohoto profilu na mě dýchla nějaká letní nálada. Všechno totiž působí tak strašně příjemně, nejradši bych si do těch jeho stylingů sedla a už se nezvedla. Nikdy :-)

Muži jako designéři a blogeři

 

Tak co říkáte na moje tipy na muže designéry? Který profil Vás nejvíce zaujal? A proč?

Dejte mi to do komentářů vědět!