Už zítra to vypukne. Svátek všech milovníků designu otevře své brány 7. října a navštívit ho můžete až do neděle 12. října. Já pro Vás mám pár exklusivních fotek již z dnešního dne, a to z expozice IKEA (a pár fotek zachycujících atmosféru budovy Superstudia Evropa – kontrast historického interiéru s moderním designem je úžasný!). Během týdne se můžete těšit na další (a slibuji, že povedenější) fotky z celého Designbloku, tak mě sledujte!

A tady je slibovaná SOUTĚŽ: Na Designbloku totiž můžete najít i mně. Tedy lépe řečeno, moje fotky. Měla jsem příležitost naaranžovat u sebe doma výrobky z kolekce IKEA PS 2014. A výsledek můžete vidět v expozici IKEA na Designbloku. Takže tady je soutěžní otázka:

Co je na mých fotografiích, které můžete vidět na Designbloku?

Pro odpověď budete muset Designblok navštívit :-).

Odpověď posílejte na e-mail info@janapekna.cz a do předmětu napište heslo „Designblok“. Odpovědi posílejte do pondělí 13. října do půlnoci. V úterý vyhlásím vítěze a prozradím správnou odpověď.

A co můžete vyhrát? Pro jednoho výherce mám připravenou dárkovou poukázku na nákup čehokoli v obchodním domě IKEA, a to v hodnotě 500 Kč.

Těším se na vaše odpovědi :-)

Více info o programu Desigbloku a expozicích: www.designblok.cz