Zdravím vás, moji milí čtenáři, v novém školním roce! Doufám, že jste si užili perfektní léto a prázdniny. Jste připravení zase se pustit do práce? 

My ve škole určitě! Příští týden začínají noví studenti objevovat taje interiérového designu v našem kurzu Základy designu interiérů. Moc se na nováčky těším! (Uvolnila se nám dvě místa, tak jestli se k nám chcete přidat, tak tady.)

A chystají se i novinky – jako už dávno slibovaný kurz Sketchupu a taky se (konečně!) blíží datum kdy vyjde moje kniha “Jak si zařídit domov”. Už se nemůžu dočkat! :-) Tak doufám, že jste zaregistrovaní k odběru našeho newsletteru, aby vám nic neuniklo! :-)

V klubu se 12. září od 10:00  můžete těšit na přednášku o novinkách a trendech z veletrhu Maison&Objet v Paříži. Ukážeme si instalace s trendy, nové kolekce na podzim/zimu známých i méně známých firem a mnoho další inspirace…

V části podnikání se potom podíváme na vaše weby – část už jsme nakousli v létě v naší Cestě k úspěšnému podnikání. Teď se vrhneme na jednu konkrétní stránku, která by nikomu neměla chybět – na stránku “o mně”. To je stránka, která je zásadní, ale její napsání nebývá vůbec jednoduché. Díky našemu návodu si obsah této stránky dokažte vytvořit a nebo upravit tak, aby sloužila tomu hlavnímu – nalákala vaše potencionální klienty ke spolupráci! 

No a protože podzim je tradičně nabitý designovými akcemi, v klubu najdete jejich kalendář. A přidali jsme i akce zahraniční, kdybyste chtěli vyrazit za designem do světa… 

A ještě jedna klubová novinka. Doteď jsme klub pro vstup novým členům otevírali jen jednou měsíčně na týden. Tak to už neplatí. Do klubu se teď můžete přihlásit kdykoli chcete – třeba hned… :-)  Nemusíte čekat, až budeme mít “otevřeno”. 

V archivu klubu už máte k dispozici spoustu a spoustu zajímavých přednášek a také – a na ten jsme opravdu pyšní – katalog firem z oblasti interiérů – jen těch “nej” a takových, které bysme s našimi členy navzájem doporučili. Aktuálně jich tam je 166.

S registrací do klubu ale neváhejte dlouho. Právě proto, že už je v něm tolik skvělého obsahu, plánujeme zvýšit měsíční poplatek. Ale všem, kdo se stanou členy před tímto zvýšením, původní cena zůstává napořád.

Tak se moc těším na náš společný designový podzim, ať už tady na blogu, v klubu, kurzu a nebo se třeba potkáme na nějakém veletrhu nebo výstavě… Dejte mi vědět do komentářů, kam se chystáte!