Jako už tradičně, naše škola bude mít o prázdninách volno, to znamená, že na blogu nebudou žádné nové články a nebudou probíhat žádné kurzy. (Zápis do kurzu Základy designu interiérů, který začíná 9. září je ale otevřen a můžete se už přihlašovat. Do konce června dokonce můžete mít kurz o 3000 Kč levněji)

Pro náš klub jsou to ale letos první prázdniny a ty rozhodně nebudeme zahálet. Klub bude otevřen i během prázdnin a samozřejmě bude přibývat i nový obsah.

Snažili jsme se ale, aby klubový program o prázdninách byl trošku relaxačnější a zároveň, aby vám pomohl se během letních měsíců zastavit, zamyslet, vše si zorganizovat a trošku „usebrat“.

V sekci design se můžete v červenci těšit na jednu jedinou věc – ale podle nás naprosto zásadní a skvělou – věříme, že právě kvůli této jedné položce budete do členské sekce chodit každou chvíli a naprosto pravidelně.

Máme pro vás totiž připravený KATALOG FIREM z oblasti interiérů, kde najdete přehledně podle oborů a místa rozdělené obchody a showroomy s textilem, nábytkem, vybavením do kuchyní, koupelen, dlažby a obklady a spousty dalších…. Až příště budete hledat, kam zajít pro skvělé designové výrobky do vašich projektů, už nebudete tápat! Chtěli bychom, aby byl adresář společným komunitním dílem, a proto sami členové mohou do adresáře přidávat své oblíbené obchody a sdílet je tak s ostatními.

V srpnu nás pak v klubu opět navštíví Iva Bastlová a naučí vás, jak používat digitální tisk na nejrůznějších materiálech v interiéru. Díky tomu budete moct dodat vašim vlastním návrhům na míru ještě více originality a navrhovat kousky opravdu individualizované budoucím majitelům a prostoru na míru. Z Ivy zkušenosti mají lidé z digitálního tisku strach – netuší, na jaký materiál se dá tisknout a na jaký ne, jak tisk probíhá, jaké grafické podklady je třeba dodat. A co všechno se vlastně s digitálním tiskem dá dělat a jak to může vypadat. To vše se v této přednášce dozvíte.

No a co budeme o prázdninách „podnikat“ v sekci Podnikání?

Spousta našich členů toužila po nějakých informacích do úplného začátku – jak s podnikáním začít a na co se zaměřit. Proto jsme připravili na červenec a srpen dvoudílný mini kurz podnikání, kde vám se vším poradíme. Bude to taková MAPA k úspěšnému podnikání.  A i když už jste na dráhu podnikání naskočili, tento mini kurzík pro vás bude určitě také užitečný (pokud už tedy nemáte ve všem jasno, vše vám běží jako na drátkách, máte spoustu klientů a váš sen už se splnil :-) ).

Takže, přejeme vám krásné léto a úžasné prázdniny. Budeme se těšit tady s vámi na blogu zase v září.

A samozřejmě – na viděnou v klubu. Vstoupit můžete od 1. do 7.7. zde. 

P.S. Připomínáme, že pro ty z vás, kdo nechcete členství v klubu platit kartou je tu teď v červenci možnost zakoupit členství půlroční s platbou bankovním převodem.