Pokud vaše lednice má již ty nejlepší dny za sebou, ale je stále funkční, možná vás napadlo, nějak ji vzhledově vylepšit, aby lépe zapadala do vaší kuchyně. Nebo aby se z ní možná stal úžasný solitér, který bude přitahovat pozornost. Tady je pár nápadů, jak to udělat.

Můžete použít samolepící tapetu či folii, případně i vinylovou tapetu a k ní odpovídající lepidlo (tady bude efekt spíše krátkodobější, možná se častým používáním začne v kritických místech odlupovat. Zase ji ale velmi jednoduše odstraníte, pouhým lehkým sloupnutím, a tak můžete vzhled lednice měnit častěji). Vzorů máte na trhu na výběr více než dost, stačí sladit se stylem a barevností vaší kuchyně.

via http://www.apartmenttherapy.com

Tabulová barva se mi líbí na všem, a na lednici je to super nápad, protože můžete psát, co potřebujete koupit, nebo třeba všechny informovat, co bude dobrého k večeři.

via http://www.apartmenttherapy.com

Tento nápad je technicky trochu náročnější, ale efekt vypadá skvěle. V návodu je lednice černá a z bílé samolepící folie jsou vystříhané cik cak pruhy. Ale dost dobře by to šlo i opačně, na bílou lednici aplikovat pruhy v jakékoli barvě vás napadne.

Foto a návod: http://goo.gl/b7GoNq

Na trhu je také obrovský výběr všelijakých samolepek. Vaší lednici pomohou proměnit během chviličky…

foto via: http://www.kitchenisms.com

Pokud vaše lednice vypadá jako tato vlevo, plná magnetů, fotek, receptů a seznamů, co nakoupit, zkuste tomu dát řád pomocí rámečků! Moc pěkný fotonávod najdete na blogu How does she. Obzvlášť se mi líbí ty rámečky vyplněné pletivem, na které můžete pomocí mini kolíčků cokoli připnout…

 

A pokud je vaše lednice již v takovém stavu, že zkrášlení nepomůže, popřemýšlejte nad pořízením nového modelu. Dobře vám může posloužit například toto srovnání nejlepších lednic.