Ať už se vám líbí klasické interiéry v zámeckém stylu nebo jste spíš na moderní zařízení interiéru, ve studiu Nobis určitě naleznete minimálně inspiraci.  Koupíte tu luxusní nábytek, poradí vám s návrhem interiéru a pořídíte tu i krásné dekorace. V listopadu přichází Nobis s novinkou –  kolekcí skla belgické designérky Anny Torfs.

Anna Torfs tvoří nezaměnitelné skleněné výrobky oplývající originálním designem. Tato belgická designérka využívá sto let staré techniky úpravy skla, které s užitím nových postupů tvoří jedinečná umělecká díla. Proces výroby spočívá v ruční práci, a proto je každý kus originálem.
V průběhu let vytvořila Anna tři kolekce – Basics, Edition a Objects – jež se zakládají především na moderním designu obohaceném o luxusní prvky.

 

Kolekce Basics vyniká čistotou základních forem, jako je například válec, koule či kapka, čistými řezy a vrstvením barev. Řada Edition sází na geometrické tvary, jež vytvářejí dynamické kusy nabité energií. Třetici uzavírá kolekce Objects hýřící luxusem a inovativním provedením.

Dalším tipem z nabídky studia Nobis jsou vonné svíčky a difuzéry značky Baobab Collection.

Díky svému řemeslnému zpracování slouží také jako elegantní dekorace. Samotné vůně jsou vyvíjeny v Grasse, v pravém chrámu světové parfumerie, kde je jim věnována péče těch největších odborníků.

Baobab Collection zahrnuje ručně vyráběné dekorativní svíčky, které jsou v nabídce v deseti základních exkluzivních barvách a vůních a pěti různých velikostech.

Mezi největší se řadí majestátní svíčka Maxi Max, která je 40 centimetrů vysoká, má 7 knotů a váží téměř 10 kilo a dokáže Váš domov prosvítit a provonět až na 1000 hodin, aniž by zanechala jakékoli stopy vosku na skle.

Více na www.nobis.cz