Slyšeli jste už o napínaných podhledech do interiéru? S touto technologií můžete dosáhnout velmi snadno naprosto originálního vzhledu, ale získat i užitečné funkce. Firem, nabízejících tuto technologii je vícero, ale nejlepší je originál. Francouzský materiál ORIGINAL BARRISOL má tradici už 50 let a svou technologii stále posouvá dopředu.

Dřív se tyto podhledy možná používaly hlavně v komerčních prostorech, ale stále častěji si teď nacházejí cestu i do soukromých bytů. Není divu. Podívejte se na pár možností, jak tento materiál můžete použít:

pnute stropy

pnute stropy

pnute stropy

pnute stropy

pnute stropy

pnute stropy

Co je BARRISOL?

 Barrisol je designová interiérová pnutá fólie o nízké hmotnosti používaná hlavně na stropy a stěny v místnosti. Velmi oblíbené použití je pro celoplošné, obvodové nebo lokální osvětlení daného prostoru.

Podsvícením se prostor opticky zvětší, toho lze ale dosáhnout třeba i použitím lesklé nebo zrcadlové fólie Nabídka zahrnuje spoustu barevných variant a typů, materiál má unikátní vlastnosti, jednoduchou údržbu a dlouhou životnost. Samozřejmostí je možnost potisku dle přání zákazníka nebo fantazie designéra.

Instalace BARRISOLU

Barrisol se upevňuje do předem připravené stropní nebo stěnové lišty. Nejsou třeba žádné stavební úpravy, takže je možné montovat v už hotovém interiéru. Pokud budete chtít podhled podsvítit, musíte jen předem počítat s určitou elektropřípravou.

Potřebujete vědět víc?

Designovou inspiraci tedy máte. Jako designér potřebujete ale vědět trošku více o samotném materiálu, jeho možnostech, vlastnostech, způsobu instalace a stavební připravenosti a také o možnostech a požadavcích pro elektroinstalaci.

Proto jsme rádi, že do našeho klubu přijal pozvánku pan Čihák ze společnosti Barrisol a pan Slovák ze společnosti Ledos (specialisté na osvětlení), kteří nám v přednášce řeknou naprosto vše potřebné, abyste mohli tuto technologii ve svých projektech využívat.

Na přednášku se připojte v pátek 20. března v 10,00 v našem klubu. Nebo si ji poslechněte kdykoli potom ze záznamu v archivu.

Jakékoli otázky k tomuto materiálu nám můžete napsat i předem, během přednášky je rádi zodpovíme!

Zdroj foto: barrisol.com a barrisol.cz