[Externí článek]

Co vás nejdřív napadne, když uslyšíte o kuchyňských dekoracích? Kuchyňské panely, ozdobné chlebníky nebo podložky na stůl, prostě všechno, jen ne nálepky. Ukazuje se, že nálepky na ledničku jsou docela dobrým nápadem na originální výzdobu moderní kuchyně.

Odlepíte a přilepíte je kdykoliv vás to napadne

Samolepicí polepy na míru lze velmi snadno namontovat, stačí je přilepit – nejdůležitější je sdělit správné rozměry. Materiál, z něhož byly vyrobeny nálepky na ledničku, je odolný proti mechanickým poškozením a vodě, což usnadňuje jejich udržování v čistotě – k odstranění otisků prstů postačí navlhčený hadřík.

Pokud budete chtít po delší době užívání změnit dekoraci nebo zatoužíte po původní barvě ledničky, můžete nálepku odlepit, aniž byste zanechali jakékoliv stopy lepidla.

Zvýrazněte svou kuchyni na Vánoce

V předvánočním období, kromě intenzivního vyhledávání originálních dárků pro své blízké, nás doprovází neutuchající touha nakoupit doplňky pro výzdobu interiérů a výlohy obchodů nás svádějí lákavými akcemi. Jsou mezi nimi i kuchyňské dekorace – barevné mísy, talířky, utěrky, šálky a podšálky. Máte-li rádi nevšední doplňky, zvažte nabídku obchodu Wallmuralia: https://wallmuralia.cz/fototapety-na-lednicku

Kuchyňské inspirace – nechte se inspirovat a upečte voňavé vánoční sušenky!

Kromě dekorování domova na Vánoce hledáme často již na začátku měsíce recepty na sušenky a pokrmy, které nadchnou naše hosty. Vedle dekorativní funkce je polep na ledničku také inspirací pro vánoční pečení – vonící kořeněné perníky nebo vanilkové máslové sušenky. Cítíte již vůni pečených cukrovinek? Je to vůně nadcházejících vánočních svátků!

Výjimečný dárek pro naše blízké

Není-li pro vás jednoduché vymyslet neobvyklý dárek pro své blízké, pak samolepicí fototapety na ledničku budou zajímavým, a především překvapivým nápadem. Tato dekorace bude skvělým doplňkem moderní kuchyně – poskytne jí jedinečný charakter a kouzlo.