Na co se můžete těšit v našem online designérském klubu v říjnu? Bude to hodně zajímavé!

7. října od 10:00 nás čeká přednáška na téma “Kancelářské prostory včera a dnes”. V zařizování kanceláří a obecně firemních prostor totiž dochází k velkým posunům a změnám. Už nestačí pevný stůl s počítačem, židle a kuchyňka s kávovarem. Jaké jsou trendy? Proč je potřeba to řešit? To vše se v přednášce dozvíte. Po absolvování této přednášky budete schopní navrhnout kancelář podle nejnovějších poznatků a postupů. Budete v obraze, pokud byste měli takový projekt na starosti. A zároveň budete umět přesvědčit případného klienta.

15. října 20:00 nás potom v klubu navštíví milý host – designérka Markéta Fleischnerová (www.mfart.cz). S Markétou si budeme povídat o tom, jak podniká, jak začínala, co jí fungovalo a co ne a mnoho dalších podrobností ze zákulisí praxe úspěšné designérky. Rozhodně dorazte živě, ať využijete příležitosti ptát se Markéty na cokoli, co Vás zajímá. A bonus navíc: Protože se Markéta zabývá i koučingem, na konci našeho setkání se můžete těšit na mini koučovací lekci na odbourání vašich strachů a nastartování úspěchu :-)

A samozřejmě Vás v klubu nemine ani pravidelný mini časopis s novinkami ze světa interiérů.

K tomu adresář členy klubu doporučených a osvědčených firem + kalendář designových akcí + obsáhlý archiv už proběhlých přednášek a video návodů na podnikání…

Tak se na vás těšíme v klubu!

P.S. Víte, že klubu slaví právě teď v říjnu 1. NAROZENINY? Plánujeme něco na oslavu, ale zatím víc neprozradíme, tak nás sledujte, ať Vám překvapení neunikne ;-)