Tento měsíc bude program v našem klubu opět nabitý zajímavými přednáškami.

Do sekce Design jsme pozvali stavařku a odbornici na chytré technologie v bydlení Ivanu Minářovou. Možná už se vás klient také někdy zeptal, jestli byste mu doporučili některé systémy, například na ovládání žaluzií nebo různé automatické zapínání spotřebičů? Uměli jste profesionálně odpovědět a poradit? Po naší přednášce už budete v obraze :-)

Dozvíte se základní informace – co očekávat od chytrého domu, co to je chytrá domácnost, co ji tvoří a proč ji pořídit. Zjistíte, ve které fázi stavby/rekonstrukce je třeba vše pořešit. Projdeme se virtuálně celým bytem a podíváme se, kde všude se dají technologie uplatnit, pro koho je to vhodné a pro jaké projekty určitě ne. Vyvrátíme některé mýty, ukážeme si různá řešení a systémy. A podíváme se na to i z hlediska estetiky – nezkazí nám různé „přístroje“ vzhled našeho pracně navrženého designu?

A velkou radost máme, že do „podnikatelské“ části klubu přijala pozvání skvělá designérka Diana Turínová – zakladatelka značek Lusito, Teens a DI’SIGN a majitelka showroomu DECO LOCO.

Diana se s vámi podělí o to, jak začínala a co jí pomohlo vybudovat úspěšné podnikání. Určitě se hodně v zaměříme na marketing, protože v tom má Diana bohaté zkušenosti. A můžete se také na cokoli zeptat a nechat si poradit.

A samozřejmě nebude chybět ani nové číslo našeho klubového mini časopisu, ve kterém najdete ty nejdůležitější novinky a aktuality ze světa interiérového designu za uplynulý měsíc.

Registrace do klubu probíhá od 1. do 7. dne v měsíci. 

Těšíme se na Vás!