Ráda bych napsala, že tento týden je to (X) let od založení naší školy (ale nemůžu, protože to je součástí naší soutěže :-) – čtěte dál!!!). No, je to pěkných pár let…

Narozeniny jsem nikdy moc neřešila, mám to datum sice uvedené v kalendáři, ale znáte to… Je moc práce, pořád se něco děje, na nějaké oslavy není čas… Ale letos jsem se rozhodla jinak. Vždyť to přeci za oslavu stojí!!! Stojí za to uspořádat oslavu hlavně kvůli vám:

Čtenářům blogu – moc děkuji za to, že čtete moje články a jsem ráda, že se vám líbí, pomáhají vám a motivují vás. To dává motivaci a energii pokračovat v psaní dál. Děkuji!

Studentům a absolventům – jsem nesmírně vděčná, že mohu mít takové skvělé a talentované studenty, kteří pracují nadšeně na svém snu. Pro vás to všechno dělám.

A také nově členům našeho klubu – za těch pár měsíců už jsme pro vás vymysleli a zorganizovali spoustu přednášek a workshopů, které, věříme, zase trochu pomůžou k vašim úspěchům na poli interiérového designu.

Takže vám všem: NA ZDRAVÍ A DĚKUJI!!!

A jaké by to byly narozeniny bez dárku? Mám pro vás hned dva + soutěž:

DÁREK Č. 1.: Stáhněte si lednové číslo našeho klubového mini časopisu, ve kterém pravidelně informujeme o tom nejdůležitějším z oboru – o nových trendech, výrobcích, nových prodejnách… Tady je (pro stažení klikněte na obrázek):

casopis-darek

DÁREK Č. 2.: Poslechněte si záznam přednášky 7+1 stavebních kamenů pro úspěšné podnikání. Kromě přehledu toho, co je podle mě naprosto nezbytné pro úspěch v podnikání, se dozvíte, i co se mě osobně nedařilo a nebo s čím jsem bojovala. PLUS: na konci přednášky si můžete projít krásnou vizualizací vaší úspěšné budoucnosti! Ať se vám líbí!

A tady je slibovaná

SOUTĚŽ O PŮLROČNÍ ČLENSTVÍ V NAŠEM ONLINE DESIGNÉRSKÉM KLUBU:

Soutěž ukončena – výherci jsou Michaela P., Helena N. a Karin N. Gratulujeme!!!

P.S. Velký dík patří také mému týmu, bez kterého by už škola ani nemohla existovat. Katka a Lenka jsou můj tým snů – tak mrkněte na naší novou stránku Náš tým, kde si o nich můžete přečíst víc. Je to jejich dárek k narozeninám ode mě :-)