Letí to neuvěřitelně, Vánoce jsou za dveřmi a tak mi dovolte, jako každý rok, Vám všem na tomto místě moc poděkovat za Vaši přízeň, za Vaše krásné a milé komentáře, za to, že mě inspirujete a motivujete k pokračování v mé práci.

Rok 2018 byl pro naší školu hodně významný, protože jsme spustili náš klub, který jak víte, jsem chtěla spustit už dávno… Věřím, že všem členům se v klubu líbí a těším se s nimi, i s těmi, kteří se teprve připojí, na společnou cestu rokem 2019. Budeme vám dál přinášet novinky a informace z oboru a budeme vám pomáhat k úspěchu v podnikání v interiérovém designu.

A samozřejmě se můžete těšit i příští rok na pravidelné články tady na blogu a na naše kurzy. A připojte se také do naší facebookové skupiny, kde už pomalu vzniká skvělá komunita a můžete se tam na cokoli zeptat a nebo se podělit o svoje úspěchy nebo jen čerpat informace a inspiraci :-).

Moc ráda bych tady také poděkovala mému skvělému týmu, Lence a Katce, bez kterých si už naší školu nedovedu vůbec představit a které jsou obě mými pravými rukami  :-).

A my jdeme odpočívat a připravovat se na další rok s Vámi… Náš blog si dá teď vánoční pauzu a sejdeme se zde zase v lednu 2019. Kdybysme vám ale chyběli, mrkněte občas na náš Instagram…

Přeji vám krásné prožití vánočních svátků, hodně pohody a krásných chvilek s rodinou a přáteli. A do nového roku hodně elánu, nápadů, motivace a píle, aby se Vám splnily všechny sny a cíle!

Na shledanou v novém roce!

 

 

 

 

P.S. Napadají vás jakákoli témata, náměty na články a podobně, která byste chtěli v příštím roce probrat? Napište mi do komentářů nebo na mail! Děkuji :-)

P.P.S. Nevyhráli jste minulý týden diář (nejen) pro designérky značky Mocer? Do 15. 12. můžete na jeho nákup využít slevu 15%. V objednávce na www.mocer.cz uveďte kód JANAPEKNA15