Nábytek jako umělecké dílo. Tak by se ve zkratce dala popsat filosofie portugalské značky Boca do Lobo. Pokud hledáte do interiéru něco nevšedního, něco, co nikdo jiný nemá a co má schopnost zaujmout až přímo šokovat, pak jste na správné adrese.

60DBCC8B-3663-49C2-8EDE-DAAFCE9C6DE1

Jak sama značka prohlašuje, její nábytek je „exkluzivní emotivní zážitek“. Opravdu, žádný kousek vás nenechá chladnými a vždy vyvolá nějaké emoce, ať pozitivní či negativní.

venice_05

Rozhodně je to nábytek, který je výjimečný a může bý ojedinělým solitérem v každém interiéru. Samozřejmě lépe zapadne do moderních, eklektických a luxusních interiérů – ať už soukromých či komerčních.

heritage_sideboard_07

Pokud vás nějaký kousek inspiroval, nechte pracovat svou fantazii a zkuste si navrhnout (klidně nějaký vymyšlený) interiér kolem něj. Rozviňte koncept o další nápady. A třeba si vytvořte mood board. (A pokud budete chtít, pošlete mi ho! Jsem zvědavá, co s tímto jedinečným nábytkem vytvoříte!)

mondrian_09

Prohlédněte si stránky Boca do Lobo. Za pozornost stojí i spřátelené značky Brabbu, Koket, belightFULL a další (odkazy najdete dole na hlavní stránce). U nás přímo nábytek těchto značek nekoupíte, ale vše lze objednat přímo z Portugalska.

Jak se vám nábytek této značky líbí? Použili byste ho v nějakém interiéru? A jakém? Napište mi do komentářů!

Aktualizace 15.6.2015: Moc děkuji Lence Dubské za zaslané mood boardy s použitím výrobků Boca do Lobo. Krásné, co říkáte? Lenka k tomu píše: „Koupelna je celkem jasná, co mě však zaujalo ještě víc je Heritage. Hned mi to evokovalo naše „dědictví“, a hlavně ten cibulák. Tento kus nábytku bych neumístila do luxusního hotelu ani moderního interiéru, ale do české chaloupky, kdybych ji měla. Samotný nábytek vzbuzuje opravdu emoce a toto by je vzbudilo určitě taky :-). Tak to prostě cítím já.“

OB-marie thereseOB-heritage

Posílat své mood boardy mi můžete i nadále!