Máte nápad na kreativních a originální řešení v interiéru klienta – takové, které souzní s náturou obyvatel, vypovídá o jejich povaze, o tom, co mají rádi – ale nemůžete na trhu najít to pravé? Zkuste tapetu na míru.

Například Pixers.cz umožňuje výběr z 20 milionů fotek a motivů, které vám natisknou na kvalitní vinyl. Musíte ale vědět, co hledáte… Tedy nejprve mít jasno ve stylu a konceptu zařizovaného interiéru a mít poměrně přesnou představu, co by na tapetě mělo být. Pak stačí zadat klíčová slova, vybrat barevnost, a objednat tapetu na míru.

5060d0a489

Originální motiv tapety, který nikdo jiný nemá

V bytovém interiéru však musíte s motivy pracovat s citem. Obrovské a výrazné motivy na sebe většinou strhnou příliš pozornosti a je těžké k nim doladit zbytek místnosti. Také se poměrně brzy lidem omrzí. Správně vybraný motiv ale dokáže vytvořit v místnosti osobitou atmosféru a navíc je jedinečný – nikdo jiný nic podobného mít nebude.

fe2ac49017

Ani milovník koček se pravděbodobně s touto tapetou doma dlouhodobě nebude cítit dobře.

Takévé fototapety mají ale své místo, pokud zařizujete nějaký komerční prostor – kadeřnictví, masážní salón, recepci… Takový prostor snese výraznou dekoraci v podobě fototapety, která – opět – musí ladit se zaměřením daného podniku.

25c91005a2

Kolo by se hodilo do studentského pokoje nadšeného cyklisty

 

Fresh and bright bedroom decor

Jahody se spíše hodí do restaurace nebo cukrárny než do bytového interiéru

Další možností je nechat vyrobit takto tapetu přímo s Vaším originálním motivem – buď to může být něco, co klient sám dodá – například černobílá fotografie. Nebo vlastní kresba. Nebo to může být nějaký motiv, třeba abstraktní, souznící s klientovou náturou, který necháte zpracovat grafikem a tiskárna vám jej na tapetu natiskne.

Tapety se tisknou na kvalitní vinylový materiál, takže instalace samotné tapety je hračka. Je nutné mít ale perfektně připravený povrch stěny – tedy hlavně hladký.

Osobně jsem vyzkoušela objednávku tapety pro tento návrh ložnice. Zatím nebyla zrealizována, ale až bude, podělím se o obrázky. Tapeta již dorazila…

Snímek obrazovky 2015-04-02 v 19.03.23

Pokud budete chtít vyzkoušet služby Pixers.cz, můžete využít exklusivně 10% slevu pro čtenáře tohoto blogu. Kromě tapet si můžete objednat i originální obraz, samolepky a také  modulový nábytek Tetrees.

Kód slevového kupónu je: pixers_10_blog

d410e5192d_tetrees

Modulární nábytek Tetrees