Z nové kolekce pro Graham & Brown

Kelly Hoppen je moje nejoblíbenější interiérová designérka. Její styl je neuvěřitelně elegantní a šik a umí naprosto dokonale používat materiály a jejich kontrasty. Její interiéry jsou většinou v neutrálních barvách, tu a tam možná najdete kapku červené, oranžové nebo modré pro osvěžení. Skvěle také pracuje s osvětlením, které je často šperkem celého interiéru. A v neposlední řadě jsou důležitou součástí každého návrhu také řezané květiny a různá aranžmá. Opravdu s nimi počítá už v návrhu, aby dokonale zapadaly do celého stylu a konceptu.

Toto je fotka z vlastního bytu Kelly, který ale již prodala. Byt byl v rekonstruované bývalé anglické škole.
Levandule může působit krásně i v moderním interiéru…

 

Krásné propojení květin s designem interiéru

 

Kelly nenavrhuje jen bytové interiéry, ale také velké hotely nebo třeba interiéry luxusních lodí a také měla navrhnout interiér pro Williama a Kate. Má několik kolekcí různých bytových doplňků, nábytku, tapet… Napsala několik knih a také pořádá školu designu. Pětidenní kurz stojí téměř 3 000 liber. Ale nepochybuji, že stojí za to. Jednou se mi třeba splní sen a já se přihlásím :-)

A jestli máte iPad nebo iPhone, můžete si pořídit aplikaci, ve které vám Kelly prozradí svá tajemství… Mrkněte alespoň na upoutávku: